Luxxum traktorcsalád

LUXXUM 100, 110, 120

Miért válassza a Luxxum traktorokat?

A Luxxum ideális választás mindazok számára, akik kicsi, mozgékony és egyszerű traktort keresnek maximum 120 LE teljesítménnyel. Az osztrák gazdálkodók magas követelményei a teljes traktor felszereltségében is megmutatkoznak, így kategóriájában TOP traktor. A felszereltséghez tartozik egy axiális dugattyús hidraulikaszivattyú, egy remek 32x32-es sebességváltó és automata váltó vagy egy agilis négyhengeres motor.
 

  • 4 hengeres, 3,6 literes Common Rail dízelmotor
  • A Case IH Multicontroller kartámasz a vezető kezébe helyezi az irányítást
  • Az íves felső szélvédő és üvegtető kiváló rálátást biztosít az LRZ homlokrakodóra
  • Új, automata 32/32 (2x4x4) fokozatú ActiveDrive 4 sebességváltóval
  • 4 fokozatú hátsó TLT – 540, 540E, 1000 és 1000E
  • Kimagasló kényelem
  • Új fülkerugózás és mellső hídrugózás

DEMO kéréseKapcsolatfelvétel

Tulajdonságok

Magas teljesítmény minden művelethez

Teljeskörű TLT

A Luxxum a TLT hajtások teljes változatával van felszerelve. Ezek a következő sebességek: 540, 540E, 1000 és 1000E, egyszerű kezeléssel közvetlenül a traktor vezetőfülkéjéből jelentős üzemanyag-megtakarítást érhet el, ha a traktort TLT-vel ECO üzemmódban üzemelteti, kivéve, ha a traktor teljes erejétre szükség van. A kardántengely névleges fordulatszáma csökkentett motorfordulatszámon érhető el. Ezenkívül a rendszer fel van szerelve az Auto TLT funkcióval, amely automatikusan kikapcsolja a kardántengelyt, ha a hátsó hárompontos függesztőszerkezet egy előre beállított helyzet fölé emelkedik. Felszerelhető első TLT-vel is, amely eléri az 1000 ford./perc névleges fordulatszámot. 1929 ford./perc motorfordulatszámon. - elülső hárompontos felfüggesztéssel vagy anélkül.

Erős és mozgékony

Kiváló traktor minden gazdasághoz

A Luxxum traktorok első pillantásra kicsinek tűnhetnek, azonban elegendő teljesítményt biztosítanak az összesítéshez a legtöbb függesztett gépnél. A másik TOP elem ebben a kategóriában az axiális dugattyús hidrogenerátor, amely lehetővé teszi, hogy a traktor magas, akár 100 l / perc áramlási sebességet érjen el. A hátsó hárompontos felfüggesztés lehetővé teszi akár 5560 kg súlyú szerszámok emelését. A könnyű beállítást és a függesztett gépekkel végzett munkát az elektronikusan vezérelt hidraulikus áramkörök biztosítják.

Külön olajtöltés

Zárt hidraulika rendszer

A sebességváltó külön olajtöltetű, a hidraulika pedig külön zárt rendszerű, ennek eredményeként ezek az olajok nem keverednek. Az LS érzékelő hidraulikus rendszer (CCLS) egyharmadával 80 l / percre növeli az olajáramlást. Ez a szabványos specifikáció három külső, mechanikus vezérlésű hidraulikakörrel rendelkező traktor konfigurációjára vonatkozik. Azok számára, akik többre vágynak, elérhető egy axiális dugattyús hidrogenerátor akár 100 l / perc olajáramlással. Ez a specifikáció egy elektrohidraulikus áramkörrel rendelkező traktor konfigurációjára vonatkozik. A munkagépek nagyon könnyen kezelhetők, méretüktől és súlyuktól függetlenül. A II-es kategóriájú hátsó hárompontos függesztőkarnak köszönhetően 5560 kg-ig emelhető. Az első hárompontos felfüggesztés akár 2000 kg-ot is megemel.

Terhelés alatti megfelelő váltás

Automatikus erőátvitel

A Luxxumot egyszerűen öröm vezetni. Négyfokozatú Powershif váltóval rendelkezik, összesen 32x32 sebességfokozattal, kuplung használata nélkül. 

Nagyszerű kilátás

Tágas panorámás kabin

Tulajdonságaikból adódóan ennek a sorozatnak a traktorai homlokrakodóval való használatra vagy mezőgazdasági épületek szűk terében való használatra predesztináltak. Emiatt tágas, panorámatetős kabinnal láttuk el őket, amely páratlan kilátást biztosít a kezelőnek. E modellek innovatív jellemzője az egyszerű Multicontroller kartámasz, amely az alapvető kezelőszerveket és a többfunkciós joystick-ot tartalmazza.

Első osztályú kényelem

Felfüggesztett tengely és fülke

A rugózott tengely és fülke kellemes munkát biztosít ezekkel a traktorokkal. Ez egy bevált tengelykoncepció, amelyet a Maxxum traktorok használnak. Az aktuális vezetési körülményektől függően a tengelyfelfüggesztés három előre meghatározott módban használható. A tengely maximális terhelhetősége 8000 kg. A kis, mindössze 4,3 méteres fordulási sugárral együtt a Luxxum traktorok rendkívüli fordulékonysággal rendelkeznek.

Garantált hatékonyság

Precíziós gazdálkodáshoz

A Luxxum a jelenlegi mezőgazdaság modern irányzatainak megfelelően is hatékonyan használható, például felszerelhetők kézi irányítórendszerekkel. Az Isobus funkciónak köszönhetően a traktor ezután a munkagéppel együtt vezérelhető könnyedén a belső monitoron keresztül. 

Precíziós gazdálkodáshoz

ikona ikona

AccuGuide

Automata vezérlőrendszer 1,5 cm-es vezetési pontossággal
ikona ikona

Isobus

Az Isobus-kompatibilis munkagépeket és tartozékokat a traktorfülkéből irányíthatja

Luxxum és a DLG tesztek

Sok magángazdálkodó előszámú követelménye a gépek gazdaságos üzemeltetése. A Luxxum traktorok független teszteken igazolják, hogy a kategória leggazdaságosabb traktorjai. Az ideális teljesítmény/tömeg arány és a kellően erős, 3,6 literes négyhengeres motor garantálja ezeknek a traktoroknak a hatékony működését minden munkavégzés során. A vezérlés kiváló funkciója a kettős kézi gázkar, amely lehetővé teszi a motor fordulatszám-tartományának beállítását.

Letöltések

Műszaki adatok

Megnevezés / Paraméter
Hengerek száma
Névleges motorteljesítmény (kW/k)
Maximális nyomaték (Nm fordulat/percnél)
Sebességváltó típusa
Hidraulikus szivattyú teljesítmény (l /perc)
Tengelytávolság (mm)
Maximális súly (kg)
Hengerek száma 4
Névleges motorteljesítmény (kW/k) 73 / 99
Maximális nyomaték (Nm fordulat/percnél) 430 / 1500
Sebességváltó típusa Robotická převodovka 32 x 32 rychlostí
Hidraulikus szivattyú teljesítmény (l /perc) 80 / 100
Tengelytávolság (mm) 2430
Maximális súly (kg) 8000
Hengerek száma 4
Névleges motorteljesítmény (kW/k) 79 / 107
Maximális nyomaték (Nm fordulat/percnél) 468 / 1500
Sebességváltó típusa Robotická převodovka 32 x 32 rychlostí
Hidraulikus szivattyú teljesítmény (l /perc) 80 / 100
Tengelytávolság (mm) 2430
Maximális súly (kg) 8000
Hengerek száma 4
Névleges motorteljesítmény (kW/k) 86 / 117
Maximális nyomaték (Nm fordulat/percnél) 491 / 1500
Sebességváltó típusa Robotická převodovka 32 x 32 rychlostí
Hidraulikus szivattyú teljesítmény (l /perc) 80 / 100
Tengelytávolság (mm) 2430
Maximális súly (kg) 8000

Amit kínálunk Önnek

ikona ikona

Maximális együttműködés

Számunkra a teljes körű ügyfélszolgálat az első kapcsolatfelvételtől kezdődik.
ikona ikona

Teljeskörű problémaelhárítás

Mindig legjobb tudásunk szerint igyekszünk megoldani a felmerülő problémákat.
ikona ikona

Költséghatékony megoldások

Hatékonyság és megbízhatóság, mindez elérhető áron.

Ügyfeleink mondták

Traktor jsem na farmu pořizovala pro drobnější práce a tzv. „popojíždění“, když je potřeba něco odvézt apod. Luxxum je využíván především v pícninářství – sečení, obracení a shrnování. Právě pro potřeby práce s žacím strojem je vybaven předním vývodovým hřídelem. Ve žních nebo při sklizni brambor pracuje v agregaci s návěsem a v období zimních měsíců je nasazen v zimní údržbě pro místní obce. Traktor má v současné době najeto více než 500 motohodin a jsem s ním velmi spokojená. Oceňuji komfort traktoru, výborné odpružení a pohodlnou sedačku řidiče. Traktor dále nabízí obsluze výborný výhled a díky malému poloměru otáčení je velmi obratný i při práci na svažitých pozemcích. Ovládání je velice jednoduché. Co mě překvapilo, je síla, kterou traktor má – ani v agregaci s velkým návěsem v kopcích traktor neztrácí výkon a je stabilní.

Taťana Lančová, soukromý zemědělec

Kapscolódó cikkek

info@agrics.hu

Írjon nekünk üzenetet, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!