AGRI CS Magyarország Kft.

Cégünk a cseh AGROTEC Group hazai leányvállalataként 2019-ben kezdte meg működését. A vállalatcsoport a mezőgazdasági technológia egyik jelentős szolgáltatójává vált először a Cseh, majd a Szlovák Köztársaság, ezt követően pedig Magyarország területén.

Az AGRI CS Magyarország Kft. csapataként az ügyfélközpontúság mellett a kiváló ár-érték arány biztosítására összpontosítunk. Kedvező áron, megfelelő felszereltséggel bocsájtjuk rendelkezésre az általunk forgalmazott termékeket, legyen szó mezőgazdasági gépről, technológiáról, alkatrészről, vagy a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokról.

Működjön gazdasága, vállalkozása hazánk bármely pontján, országos lefedettséggel, kiváló szakmai képesítéssel rendelkező üzletkötő csapatunk készséggel áll rendelkezésére meglevő és leendő partnereinknek.

Vállalatunk mindamellett, hogy a CASE IH mezőgazdasági gépek (traktorok, kombájnok, bálázók, teleszkópos rakodók, gyümölcs- és növénytermesztési céllal használt gépek) és BEDNAR munkagépek hivatalos hazai importőre, komplex megoldást nyújt precíziós növénytermesztés megvalósításához is.