A CASE IH brand

A CASE IH márka 1842 óta foglalkozik a gazdálkodók igényeivel. A sokéves fejlesztéseknek köszönhetően minden területen a megfelelő megoldást kínálja a gazdaságok számára.

Case IH: a holnap mezőgazdasági csúcsgépei a ma sikeres gazdáknak – kisebb árcédulával

Mióta Jerome Increase Case fejlesztéseivel újraírta, amit a kombájnokról tudtunk, a Case IH azon dolgozik, hogy mezőgazdasági gépeivel a gazdák minden nap túl tudják szárnyalni korábbi eredményeiket. A bevált út ehhez 1842 óta változatlan: a mindennapi munka és a gazdák tapasztalatai alapján olyan letisztult műszaki megoldásokat találni, amivel a Case IH traktorok, kombájnok és rakodógépek egy lépéssel a kihívások előtt járhatnak. A márkánál mára napi szinten több mint 2,4 millió dollárt fordítanak kutatás-fejlesztésére, a Case IH márkanév ennek köszönhetően egybeforrt a gazdaságos üzemben tartás mellett maximális területhatékonyságot nyújtó gépekkel az agráriumban. A CNH csoport részeként mára a világ 170 országában ugyanazt jelenti Case IH géptulajdonosnak lenni: motorerőben, precíziós gazdálkodáshoz nélkülözhetetlen GPS technológiában és kezelőszervekben, valamint a fülkekényelemben a csúcskategóriát birtokoljuk, a hatékony gyártásnak köszönhetően a konkurenciánál kisebb árcéduláért.

Teljes géppark a nyereséges termelőmunkához – gazdaságmérettől függetlenül

Az egységes géppark egyszerűbbé és költségkímélőbbé teszi a munkát a gazdáknak. A Case IH gépválasztékában ezért gazdaságmérettől függetlenül mindent megtalálunk, ami a sikerhez kell az agrárium vagy épp az építőipar területén. Hivatalos magyar Case IH márkakereskedőként mindez hiánytalanul visszaköszön az Agri CS Magyarország Kft. kínálatában is. 12 erőgépcsaláddal az 55 LE Case IH Farmall szériától indulva a Luxxum, Vestrum, Maxxum modelleken keresztül, amik kisgazdaságokban univerzális traktorként, nagygazdaságokban a kiszolgálás terén oldanak meg bármilyen teendőt, a fürge felső-középkategóriában 140-240 LE között kedvelt Case IH Puma szérián át a Case IH Optum és Magnum családok 250-450 LE-t lefedő keres nagy traktoraiig az olyan 600 LE feletti törzscsuklós óriásokkal bezárólag, mint a Steiger és Case IH Quadtrac traktorok, tartunk gépeket készleten. A sorból az ikonikus Case IH rotoros Axial Flow kombájnok sem hiányoznak, ahogy a komplett munkagépkínálat (talajművelő eszközök, vetőgépek, műtrágyaszórók, zöld gépsorok) és a pótkocsik sem.

Milliókat érő, otthonról is kitanulható szoftverek - Case IH precíziós gazdálkodási megoldások

A Case IH a precíziós gazdálkodáshoz nélkülözhetetlen technológiában is többet nyújt kevesebbért partnereinek. Az AFS (Advanced Farming System) Connect precíziós gazdálkodási rendszere ugyanis egyetlen emailes regisztrációért teszi elérhetővé azt a szoftvercsomagot, amiért máshol milliókat kérnek a szolgáltatók. A nyílt forráskódú rendszerrel vegyes flottáknál is kiküldhetőek a feladatok, a szoftverek pedig teljes körű flottamenedzsment, telematika és térinformatikai tudást biztosítanak a termelőknek. Az újgenerációs Magnum, Puma, Optum, Steiger, Quadtrac és Axial-Flow 250-es szériák tulajdonosainak nincs más teendője, mint regisztrálni a www.my.caseih.com oldalon, és máris elérhető a centiméteres pontosságot biztosító eszköztár.

Hosszú és zavartalan üzemórák – világcéghez méltó márkakereskedői és szervizcsapat

Az Agri CS Magyarország Kft.-vel a Case IH gépek tudását a termelők garantáltan hosszú éveken át aknázhatják ki. Hivatalos márkakereskedőkként a Case IH szigorú elvárásait teljesítjük: cégünk tőkeerős, a világ 18 országában 33 ezer munkavállalót foglalkoztató AGROFERT cégcsoport tagja. Munkánkat ezen felül pedig gyorsan, 7 területi központunkkal országos lefedettség mellett végezzük, jól képzett szakembergárdával. Az aznap leadott alkatrészigényeket akár 24-48 órán belül teljesíteni tudjuk, kollégáink három-négy éves továbbképzést teljesítenek, hogy partnereinket a Case IH gépek tudásához méltó háttér segítse a mindennapi munkában.

Töltse le termékkatalógusunkat