A PÖTTINGER brand

A PÖTTINGER cégnél 1871 óta számos, a vevők életét megkönnyítő, újításokat tartalmazó és kiválóan alkalmazható gép készült.

Pöttinger – gépek sikeres mezőgazdasági munkára tervezve

„Sikeresen a Pöttingerrel!” – olyan alapelv, aminek lassan 150 éve köszönhetünk olyan eszközöket, amelyek egyesítik a kiváló alapanyagok, az átütőerő és költséghatékonyság elvárásait nagy gazdasági méreteknél is. A családi vállalkozásból multinacionális piacvezetővé lett gyártónál a fejlesztések és szolgáltatások terén egyaránt megkövetelik a jelmondat betartását. Ezért legyen szó talajművelésről, vetésről, zöldgépsorokról szálastakarmányok előállításához vagy aratási munkákról, fúrási feladatokról, biztosak lehetünk rugalmasan, gyorsan, de világszínvonalat kapjuk ügyfélélmény és munkagép minőség terén az osztrák márkával. A Pöttinger kínálatában minden kategóriában találunk függesztett és vontatott gépkialakításokat is, ezek közül mechanikus és mulcsvetőgépek, további talajművelő eszközök sem hiányoznak.

Folyamatos fejlődés a hagyományok talaján

Franz Pöttinger 1871-ben alapította meg családi vállalkozását, amely kitartó munkával ma Ausztrián kívül Német- és Csehországban is rendelkezik gyártóüzemekkel. Az immár negyedik generációs cég bár több országban foglalkoztat 1700 munkatársat, a kezdetek óta családi tulajdonban maradt, amin nemzetközi piacra lépve sem kívánnak változtatni. Hagyományokat tisztelő, családi szemléletének köszönhetően a márka épp úgy elkötelezettje a fenntarthatóságnak, mint a hatékony mezőgazdasági munkagépeknek – ezzel is biztosítva az elkövetkezendő generációk megélhetését is az agráriumban.

Értik mi kell a hibátlan szántáshoz, talajműveléshez – Pöttinger ekék

Korszerű testformájú ekék, amelyek bármilyen talajtípusban könnyen futnak, minimális karbantartási igény mellett. Nem túlzás azt állítani, hogy itthon a márka ismertségét a Pöttinger ekék alapozták meg. Dolgozzunk 90 LE-s univerzális traktorral vagy 350 LE-s nagy erőgéppel, eszközeik között találunk olyat, amivel rövidebb idő alatt nagyobb területet művelhetünk meg. A gyártó gyakorlatilag középkategóriás áron kínálja a csúcskategóriás munkagépeket a talajműveléshez, amelyek közül Magyarországon különösen kedveltek és keresettek intelligens beállítási lehetőségeik miatt a félig függesztett Pöttinger SERVO ekék, amelyek a talajadottságok, üzemi technológia mentén 2-9 fejjel szerelhetőek.

Stabilitás a gazdaságos zöldtakarmány előállításhoz: Pöttinger kaszák

Tápanyagtartalomból a maximumot, minimális munkaórával és üzemanyagköltségekkel. Legyen szó szénáról, lucernáról vagy szenázsról, a Pöttinger kínálatában lévő kaszákat, rendterítőket és rendsodrókat épp úgy dicsérik robusztus kialakításukért, mint az élettartamukat kitoló egyszerű műszaki megoldásaikért. A munkagépválasztékban gazdaságmérettől függetlenül megtaláljuk az ideális eszközt, elérhetőek Pöttinger tárcsás, front és vontatott kaszák (Pöttinger Novacat és Novadisc termékcsalád), ahogy a területteljesítményt megsokszorozó első-hátsó függesztésű kaszakombinációk is (a Novacat szériából: Novacat X8, Novacat A10, Novacat S10 és Novacat S12 széria). A gyártótól a betakarítási munkához nélkülözhetetlen rendterítő és rendképző gépekből sincs hiány – Pöttiger HIT és HITT, Pöttinger TOP széria – így nemcsak a beltartalom, de a tarló is kifogástalan lehet.