AMAZONE

Legyen szó talajművelésről, vetéstechnikáról, növényvédelemről vagy műtrágyaszórásról, a német cégcsoport ma számos országban jelen van, a gépek értékesítésén túl minden országban kiváló szervizelési és tanácsadási hátteret biztosítva a termelőknek.

AMAZONE munkagépek – műtrágyaszórás, talajművelés, vetéstechnika lépéselőnnyel

Elnyűhetetlen alapanyagok, időtálló megoldások a precíziós gazdálkodás legújabb vívmányaival ötvözve. Az itthon értékesített több mint 5000 darab Amazone munkagép jól mutatja, megéri a jövő megoldásait választani a mindennapi munka sikeréért. Legyen szó talajművelésről, vetéstechnikáról, növényvédelemről vagy műtrágyaszórásról, a német cégcsoport 1883-as megalapítása óta azért dolgozik, hogy alacsonyabb ráfordítással plusz teljesítményre képes eszközöket biztosítson a gazdálkodóknak. Az AMAZONE ma számos országban jelen van, a gépek értékesítésén túl minden országban kiváló szervizelési és tanácsadási hátteret biztosítva a termelőknek.

A termelők sikere a legfontosabb 1883 óta

Több mint 2000 munkatárs, gyártókapacitások Németország mellett Franciaországban, Oroszországban és Magyarországon. Az AMAZONE-csoport jelenlegi eredményei tükrében meglepőnek tűnhet, de a nemzetközi kereskedelemben kiemelkedő gépgyártó mind a mai napig családi tulajdonban van. A céget 1883-ban alapította meg mezőgépgyártáshoz családilag több szálon kapcsolódva Heinrich Dreyer, akinek családjából ma a negyedik generáció fogja össze az AMAZONE-WERKE üzemek tevékenységét a kontinensen.

Amazone munkagépek: precíziós technológiákkal növelt termelékenység

Fenntartható fejlődés okos technológiákkal, költséghatékonyan, maximális hozamszinttel. A világszerte több mint 70 importőrrel dolgozó AMAZONE csoport annak köszönhetően őrizte meg a járványhelyzet alatt is töretlen növekedését, hogy minden területen a maximumot hozza ki az erőforrásokból. A cég kínálatában széles kiegészítő választék mellett találni függesztett (ZA-X Perfect, ZA-M, ZA-V és ZA-TS) és vontatott műtrágyaszórókat (ZG-B és ZG-TS), vetőgépeket, aktív és passzív tárcsás boronákat, valamint vontatott permetezőgépeket, szemenkénti vetőgépeket és különféle talajművelő eszközöket. Ezek terén ma már a kiváló műtrágyaszórók mellett a UX vontatott szántóföldi permetezőknél is maradéktalanul aknázhatjuk ki a precíziós gazdálkodás technológiai előnyeit. A gépek ugyanis kamerarendszerükkel aktív, fúvóka szintű szakaszolással minimalizálják a növényvédőszer-veszteségeket.

Amazone műtrágyaszórók – versenyelőnyt érő pontosság

Kiemelkedő termés kevesebb inputanyaggal. Az Amazone műtrágyaszórókat ez az alapelv tette sikeressé a magyar termelők körében is. Legyen szó függesztett vagy épp vontatott műtrágyaszórókról, az eredményekért a gyárban a hosszú élettartamot garantáló megoldásokat (mélyhúzással készülő a műtrágyáknak jobban ellenálló tartály) a precíziós gazdálkodás csúcstechnológiájával kombinálják. Az átfedések kiküszöböléséhez nélkülözhetetlen szakaszolásra ma már bármelyik modell képes, de a ZA-TS és ZG-TS széria ultra precíz mérőcelláival, kiváló monitorjával a gépkezelő bármilyen időjárási és terepviszony esetén kényelmesen ellenőrizheti, hogy a munka pontosan a differenciált kijuttatási tervnek megfelelően halad. Az AGRITECHNIKA kiállításokon megszerzett 32 arany- és ezüstérem jól mutatja, az erőfeszítéseket a szakma épp úgy értékeli, mint a termelők. A gyártónál az AMAZONE ZA-V modellekkel találunk egyszerűbb kivitelű, kedvezőbb árú műtrágyaszórókat épp úgy, mint a bérvállalkozóknak is ideális kimagasló kapacitású gépeket az AMAZONE ZG-TS és ZG-B vontatott modelljeivel.

Korszerű testformájú ekék, amelyek bármilyen talajtípusban könnyen futnak, minimális karbantartási igény mellett. Nem túlzás azt állítani, hogy itthon a márka ismertségét a Pöttinger ekék alapozták meg. Dolgozzunk 90 LE-s univerzális traktorral vagy 350 LE-s nagy erőgéppel, eszközeik között találunk olyat, amivel rövidebb idő alatt nagyobb területet művelhetünk meg. A gyártó gyakorlatilag középkategóriás áron kínálja a csúcskategóriás munkagépeket a talajműveléshez, amelyek közül Magyarországon különösen kedveltek és keresettek intelligens beállítási lehetőségeik miatt a félig függesztett Pöttinger SERVO ekék, amelyek a talajadottságok, üzemi technológia mentén 2-9 fejjel szerelhetőek.