Nyíregyháza a minta a Case IH itthon is díjazott minőségi ügyfélkiszolgálási rendszeréhez

Ilyen előnyöket biztosít egy minőségtanúsítvánnyal bíró telephely

 

Amelyik gazda nyomon követi világszinten a mezőgépgyártók versenyét, tudja, hogy a Case IH-k az óceán túlpartján sokkal komolyabb eladásokat bonyolítanak, mint a 2023-ra 100 milliárdosra bővült magyar agrárgép-piacon. A dolog nyitja, hogy felénk a megszokás nagy úr, a TSZ-es időkben pedig más nyugati márkák vették be a magyar földeket. A bordó gépekkel dolgozó gazdák persze itthon ezt nem bánják, hiszen az USA-ban 175 éves múlttal a piacvezető helyért vetélkedő gépekkel nálunk egyértelműen a tudás és nem az árcédula mérete jelenti a luxust.
 

Case IH kombájn

"Amelyik gazda egyszer kipróbálja a Case IH mezőgazdasági gépeket, az kitart a márkánál." 
 

Az eladások előmozdításához a hivatalos márkakereskedőnél építenek arra, hogy ügyfélkiszolgálás terén is a világ egyik vezető kereskedői hátterének rutinját követhetik. Emiatt bővül az olyan modern telephelyek sora a Case IH gépek kiszolgálásához, mint amelyik a Nyírségben 5 szervizállással, modern raktárkialakítással megszerezte a gyár legmagasabb minőségbesorolását is, a „Red Excellence” tanúsítványt.

Balogh Jánost, az Agri CS Magyarország Kft. nyíregyházi gépértékesítőjét kérdeztük arról, hogy gazdaszemmel milyen előnyöket biztosít egy minőségtanúsítvánnyal bíró telephely. Valamint arról, hogy miért tartja jobban az árát a hivatalos márkakereskedőtől vásárolt Case IH mezőgazdasági gép a piacon.
 

szerviz

Az Agri CS Magyarország Kft. Nyíregyházán, a Tulipán utcában található telephelye.
 

Case IH Red Excellence: a garancia, hogy a kereskedő segít kiaknázni új traktorunk, kombájnunk tudását

 

5 állásos korszerű műhely, a csarnokban mozgatható darupályával és rámpával, amelyeknek köszönhetően az 55 LE-től a 620 LE-ig bármely Case IH traktor vagy kombájn és munkagépkapcsolat szervizelési feladatai szakszerűen elvégezhetőek, klimatizált ügyfélváró, shop és látványos bemutatótér, többszintes raktárépület.

Bár ezek önmagukban is tekintélyt parancsoló adatok az Agri CS Magyarország Kft. Nyíregyházán, a Tulipán utcában található telephelyével kapcsolatban Balogh János szerint érdemes egyet hátra lépni és a teljes képet szemlélni, ha a gazdák számára lényeges hozzáadott értékre is kíváncsiak vagyunk.
 

raktár raktár

Az Agri CS Magyarország Kft. a Nyírségben 5 szervizállással, modern raktárkialakítással megszerezte a gyár legmagasabb minőségbesorolását is, a „Red Excellence" tanúsítványt.
 

A szakember szerint ugyanis az évek alatt a Case IH gépek iránt elkötelezett csapat szaktudásában és abban az örökségben gyökeredzik, amit mára több, mint 175 éve gyűjt a világ 160-nál is több piacán a Case IH.

A Case IH küldetése az alapítása óta, hogy egyszerűbbé tegye a gazdálkodók mindennapi feladatait, átvállalva a kihívásokat a mezőgépek terén. A változó éghajlaton, kiszámíthatatlan piacon egyre nehezebb úgy ételt tenni az emberek asztalára, hogy az év nyereségesen záruljon, ezért több, mint napi 2,4 millió dolláros kutatás-fejlesztési keretet mozgósít a gyártó, hogy ezt a jövő technológiája tegye egyszerűbbé. Ehhez kell a Red Excellence program is, amit a márkakereskedői háttér fejlesztésének elismeréséért indított el a gyár, a professzionális ügyfélkezelésre fókuszálva. A mezőgazdasági gép önmagában ugyanis csak egy lehetőség, amit a gazda és a kereskedői csapat közös munkája tesz kihasználhatóvá.

A Red Excellence olyan plusz, ami túlmutat a hivatalos márkakereskedővel szemben megfogalmazott amúgy is szigorú elvárásokon. Ezek előírják, hogy az Agri CS Magyarország Kft.-nek milyen gépeket kell készleten tartania, komoly pénzügyi és üzleti garanciákat kell adnunk a gyárnak, a csapatnak pedig előírja a folyamatos oktatásokat. Gépértékesítőként évente négyszer, szerviztechnikusként évente háromszor kell a képzési központban felfrissítenünk a tudásunkat. Nem szerénytelenség, de úgy érzem, hogy a nyíregyházi telephely estében jól látszik, hogy ennek van is eredménye: a csapatunkban dolgozik az év szerviztechnikusa, Turi István, az év alkatrészértékesítője, Hodák Tamás is. A közös munkának köszönhetően ma Nyíregyháza meghatározó pozíciót képvisel a márka vidéki telephelyei között.
 

case ih

Balogh János szerint nem véletlen, hogy amelyik gazda egyszer kipróbálja a Case IH mezőgazdasági gépeket, az kitart a márkánál.
 

Balogh János szerint a tudás és a partnercentrikus szemlélet kellett ahhoz, hogy a térségben akár olyan meghatározó mezőgazdasági nagyüzemeket is a teljes géppark Case IH-ra cseréléséről győzzék meg, mint a Kutas 95 Zrt., akik ma már minden gépkategóriában „a bordóval” dolgoznak 3600 hektáron. A szakember szerint természetesen komoly segítség az, hogy a magyar piac viszonyai miatt ma sokkal jóval kedvezőbb áron kínálja azt a műszaki és kényelmi felszereltséget, mint a hagyományos topmárkák.

Nem véletlen, hogy amelyik gazda egyszer kipróbálja a Case IH mezőgazdasági gépeket, az kitart a márkánál. A gépek motorereje, erőleadása, hidraulikája, a precíziós gazdálkodáshoz kialakított technológiája vagy a fülkebelső ugyanis ugyanazt a szintet képviseli, mint az itthon hagyományosan csúcsmárkáknak tartott gyártóké – ugyanis az óceán túlpartján a Case IH maga számít annak. Az áruk itthon mégis egy árkategóriával kedvezőbb. Amennyiben mindent megkapunk, csak épp olcsóbban a konkurenciánál, akkor nincs miért tovább keresni.
, ahol 35 szervizes és 6 vevőszolgálati mérnök dolgozik a gazdák gyors kiszolgálásáért.”vagyunk jelen – Jelenleg 6 telephelyen – Abonyban, Békéscsabán, Nagyigmándon, Nagykanizsán, Nyíregyházán és Simontornyán. Ezt Nyíregyházán kiválóan képzett, összeszokott szakmai stáb tartja üzemben a partnereknek, de országos szinten is ezt képviseljük. Quadtracok260 CVX Drive AFS Connect, épp úgy sorra nyeri a szakmai díjakat, mint a törzscsuklós gépek legnagyobbjai a 620 LE-s Puma A gépeknél az olyan univerzális erőgépek, mint az új 

 

case ih

Az Agri CS Magyarország Kft. szinte minden keresett erőgép, kombájn esetében kiterjesztett 3 éves gyári garanciát kínál, amivel gyakorlatilag 3500 üzemóráig teljesen gondtalan a géphasználat.
 

A hivatalos márkakereskedővel Case IH gépünk jobban tartja az értékét

 

A partnerek számára a hivatalos Case IH márkakereskedővel dolgozni sokkal gyakorlatiasabb előnyöket is tartogat, mint a professzionális ügyfélélmény. A hivatalos gyári képviselet ugyanis súlyos milliókat érő plusz garanciális feltételeket biztosít, ráadásul a magyar szervizháttérrel sose merülhet fel, hogy egy szakszerűtlen javítás miatt a gazda elveszíti a gyári támogatást.
Amennyiben valaki kiterjesztett garancia nélkül vásárolt Case IH mezőgépet, és egy meghibásodás már a szavatossági idő alatt lép fel, akkor is igyekszünk a partner érdekét szem előtt tartani: amennyiben rendeltetésszerűen, az előírások betartása mellett használták a gépet, igyekszünk gyári finanszírozást igénybe venni az alkatrészre, akár a munkadíj kiszámlázásától is eltekintünk indokolt esetben.”kiterjesztett 3 éves gyári garanciát kínálunk, amivel gyakorlatilag 3500 üzemóráig teljesen gondtalan a géphasználat. -nél tudjuk, hogy a hosszú távon elégedett gazdánál nincs jobb befektetés. Ezért szinte minden keresett erőgépünk, kombájnunk esetében Agri CS Magyarország Kft.Az 

 

Case IH traktor

Balogh János gépet ad át egy gazdálkodónak.
 

Balogh János a szürkeimportőrökön keresztül külföldi piacokról gyanúsan olcsón beszerzett Case IH gépek szomorú tapasztalatai alapján figyelmeztet: óvakodjunk attól, ha valami túl szép, hogy igaz legyen!

A gyári garancia megtartásához Case IH mezőgazdasági gépünkön csak a gyár által akkreditált szervizben végezhetőek el javítások. Ez megoldható abban az esetben is, ha a gép külföldi piacról más kereskedőtől származik, de az Agri CS Magyarország Kft. szervizeiben elsőbbséget élveznek a saját szerződött partnereink. A műszaki problémák megoldását ez szezonban teheti nehézkessé, a tapasztalat ugyanis az, hogy országos szervizhálózattal, megfelelő kapacitásokkal általában csak a hivatalos márkakereskedők rendelkeznek. Egy olcsón beszerzett Case IH traktor ára ezért gyorsan borsossá válhat, ha szükségmegoldásból egy nem akkreditált szervizben foglalkoznak a gépünkkel, ezzel bukva a gyári támogatást.

A szürkeimportőröktől beszerzett gépeknél az évek során előfordult már, hogy a motor típusa nem felelt meg a hazai előírásoknak vagy épp olyan felszereltséggel érkezett a gép, ami miatt gyakorlatilag használhatatlan volt az erőgép a szántóföldi munkához. A hivatalos magyar márkakereskedő esetében ez sosem fordulhat elő, ezért a termelőket kérjük, válasszák a biztonságot, válasszák a hivatalos márkaképviseletet!”
 

Case IH gépekkel tenné hatékonyabbá gazdaságát? Kössön hosszú távon is jó üzletet a hivatalos magyar márkakereskedő szaktudására építve! Keresse az Agri CS Magyarország Kft. értékesítőit Nyíregyházán és további 5 telephelyünkön! www.agrics.hu


 

Cikkünk megjelent az agroinform.hu oldalon.