A CASE IH sajtóközleménye

Új Case IH importőr Magyarországon - az AGRI CS Magyarország Kft.

St. Valentin, 2019.08.02.

A Case IH bővíti a márkaképviseleti hálózatát Magyarországon. Az elmúlt időszak eseményeink hatására, valamint a Case IH újdonságainak bevezetésére és piaci stratégiájának erősítése érdekében döntöttünk úgy, hogy a magyarországi piacon a Case IH márka stabilizálására és fejlesztésére új importőrrel kötünk szerződést.

Az AGRI CS Magyarország Kft. 2019 augusztusától hivatalos importőre lett a Case IH márkának, amely értékesítés, szervíz, garancia és alkatrész ellátás terén is teljeskörűen ki tudja szolgálni az ügyfeleket. Az AGRI CS Magyarország Kft. a teljes Case IH termékpalettát forgalmazza: traktorok, kombájnok, bálázók, teleszkópos rakodók széles kínálatával áll az ügyfelek rendelkezésére.

Szollinger János az Agri CS Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója és csapata jelenleg a nagyigmándi központban, valamint a kocsordi, kaposvári, és a simontornyai területi központokban szolgálják ki az ügyfeleket. A jelenleg 50 fős vállalat további 4 telephely nyitását tervezi az idei év végéig, ami elősegíti a képzett szakembergárda 80 főre való bővítését a közeljövőben.

“Nagyon elszántak vagyunk, hogy a magyar piacon a Case IH-val közös sikereket érjünk el, és várunk minden érdeklődőt a 2019. szeptember 5-8. között megrendezésre kerülő, 32. Bábolnai Gazdanapokon, ahol a Case IH legújabb feljelsztéseit is bemutatjuk, valamint egy sajtótájékoztató keretében bővebb tájékoztatást adunk a márka körül kialakult helyzetről”, mondta el Szollinger János, az AGRI CS Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója.

Meggyőződésünk, hogy az AGRI CS Magyarország Kft.-vel való együttműködésünk hozzájárul a Case IH sikeréhez és hosszú távú növekedéséhez Magyarországon a kiváló szolgáltatásokon keresztül.

Az AGRI CS Magyarország Kft. a cseh AGROTEC Group leányvállalata, ugyanúgy, mint az AGRI CS a.s. és az AGRI CS Slovakia s.r.o., amelyek sikeresen képviselik a Case IH márkát Csehországban 2001 óta, Szlovákiában pedig 2009 óta, folyamatosan növekvő piaci részesedéssel és kiváló partnerkapcsolatokkal. Az AGROTEC Group-ban a Case IH gépekkel szerzett tapasztalat és szakértelem megfelelő háttértámogatást biztosít a magyarországi sikereknek is.
 

A jelenlegi – nem kizárólagos - Case IH forgalmazó Agro-Békés Kft.-nek továbbra is élő importőri szerződése van a gyártóval, melynek értelmében továbbra is felelősséggel tartozik a teljes, Case IH márkát érintő üzleti tevékenységért.

Logo_CNHI_625_468.jpg