Tudta, hogy 2020-ban a Case IH Maxxum Multicontroller traktort az év traktorának választották?

7 érv, hogy miért ajánljuk a gazdálkodók figyelmébe ezt az erőgép szériát.

1. A versenytársak között a Case IH Maxxum Multikontroller traktor üzemanyag fogyasztása a legkedvezőbbnek, üzemanyag felhasználása pedig a leghatékonyabbnak bizonyult.

2. A komfort és az eredményesség jegyében az új ActiveDrive 8 váltóban 24 fokozat található, olyan tulajdonságokkal, mint a csillapított, lágy váltás öntanuló funkcióval, ami azt jelenti, hogy képes alkalmazkodni a gépkezelő váltási szokásaihoz.

3. A kiváló súly-teljesítmény arányoknak köszönhetően a széria gépei az erő és mozgékonyság tökéletes kombinációját kínálják.

4. A traktor fülkéje elsőosztályú. A kitűnő kilátásnak, intuitív kezelőszerveknek és a leghalkabb zajszintnek köszönhetően a gépkezelő úgy fogja érezni magát benne, mintha egy irodában ülne, miközben a legfejlettebb technológiát kezeli.

5. Mindent Ön irányít. A kartámaszba integrált AFS Pro 700 érintőkijelzőn a precíziós gazdálkodás mellett beállíthatók még:
- az összes automatizált funkció kezelését;
- a memóriába menthető rutin feladatok beállítását;
- a hidraulikus átfolyási sebességek beállítását és időzítését.
És ami a legjobb, a használata nagyon egyszerű!

6. Exkluzív Headland Management Control II és az AccuTurn Pro Technologies.
A két rendszer teljesen automatizálja a táblavégi műveleteket, kiszámítja az optimális fordulóutat és a sebességet, vezérli a munkagépeket. Az eredmény kevesebb ismétlődés, nagyobb pontosság, termelékenység és kényelem!

7. Rendkívül hatékony TLT csomagok.
Tökéletes tervezés a rendelkezésre álló teljesítmény- és üzemanyag-takarékosság maximalizálása érdekében, bármilyen feladatról is legyen szó!
A termékekkel kapcsolatos további információkért keresse az AGRI CS Magyarország Kft. gépértékesítőit: www.agrics.hu

 

Cikkünk megjelent a Magyar Mezőgazdaság hetilapban és a magyarmezogazdasag.hu portálon.