Józan árazás + felemelő tudás az anyagmozgatásban.

Az ÁTK 2024 pályázatban vásárolt Farmlift teleszkópos rakodókkal minden forint többet ér az állattartásban!

A Case IH Farmlift teleszkópos rakodói nem titkolják: meg akarják hódítani a magyar gazdaságokat is. 

 
  1. Az elnyűhetetlen 4 hengeres 4485 cm3-es FPT erőforrásukon és megbízható hidraulika-rendszerükön felül ezért olyan extrákat kombinálnak, amivel 5,7-9,1 méter között dolgozva újraírják az anyagmozgatás szabályait.
  2. Standard felszereltségben minden gépet 6 előremeneti és 3 hátrameneti fokozatot kínáló PowerDrive powershift váltóval érhetünk el.
  3. Az eddigi 140 l/perc hidraulika helyett a Farmlift 636 (3,6 t tonna súly emelésére képes 6 méterig) és a Farmlift 742 modelleknél (4,2 t/7 m) 160 l/perc teljesítményű hidraulika is kérhető, amivel 25%-kal gyorsabb az emelés és a süllyesztési is.
  4. A konkurensek minden előnyével bírnak: rugalmasak, könnyen megfordulnak, jó a darufunkciójuk, a kialakításuknak köszönhetően kisebb istállókba is beférnek.

+ Extra: úgy alakították ki őket, hogy kiválóan boldogulnak pótkocsival is, így hibátlanul végzik a műtrágyaszállítást is.

Legyen a feladat szalma- vagy szalmabála-pakolás, raklapmozgatás, műtrágya-vontatás vagy inputanyagok ki- és betárazása, hosszú évekig elbírnak a mostoha körülményekkel is.

 

Akár 5 milliárd forintos projekttámogatás, 50-80% közötti támogatási intenzitás.

 
ÁTK 2024 kiadványunkat a teljes pályázatba illeszthető géplistával itt érheti el:

kiadvany.jpg
LETÖLTÉS
 

Megbízható mezőgazdasági gépeket keres a hosszú távon sikeres gazdálkodáshoz? Keresse gépértékesítőinket: