Mi választja el, hogy költséges hobbi vagy tisztes megélhetés az állattartás?

Az egyik az olyan kiváló zöldgépsor beszerzése, mint az osztrák Pöttingeré!

Mi választja el, hogy költséges hobbi vagy tisztes megélhetés az állattartás?

Az egyik az olyan kiváló zöldgépsor beszerzése, mint az osztrák Pöttingeré!

 
A volumen növeléséhez akkor és azonnal kell a szálastakarmány, amikor annak fehérje- és szénhidrátértéke a céljainknak megfelelő. Az osztrák Pöttinger front- és vontatott kaszáit, rendterítőit és rendsodróit ezért úgy alkották meg, hogy ehhez költségből kevesebb, takarmányból több jusson az állattartóknak!
  1. Olyan kivételes front- és oldalkasza-kombinációkkal, mint a Pöttinger Novacat 301 Alpha motion + Novacat 352 Crossflow, 6,5 m-es munkaszélességen akár 2 teljes munkamenetet lehet megspórolniaa gazdának. Az extrém vágásszélességen túl ugyanis ennél a Pöttinger oldalkaszánál egy csigás rendáthelyezővel azonnal a frontkasza rendjére helyezhetünk át minden levágott takarmányt. Nem csak a dupla munkaszélességgel spórolunk, külön rendsodróra sincs szükségünk. Vágás és száradás után jöhet a bálázógép. A rugós csillapítású Alpha motion kasza kitérése a domboldalakkal is megbirkózik: oldalirányba 16 fokig, lejtőn lefelé 12 fokig, felfelé 9 fokig biztosít 100%-os talajkövetést extrém gyors haladási tempó mellett is.
  2. Rendterítésben kimagaslanak a mezőnyből a HIT és HIT T széria 4, 6 vagy 8 rotoros munkagépei.
  3. A tiszta és kíméletes rendképzéshez bízzuk a feladatot az itthon népszerű 1, 2, valamint 4 rotoros TOP 462, 662, valamint 722-es modellekre. Ezekkel nem kell aggódnunk, a lucerna szára nem törik meg, a levelek nem pörögnek le, maximális tápértékkel tudjuk állatainkat kiszolgálni.

 

Akár 5 milliárd forintos projekttámogatás, 50-80% közötti támogatási intenzitás.

 
ÁTK 2024 kiadványunkat a teljes pályázatba illeszthető géplistával itt érheti el:

kiadvany.jpg
LETÖLTÉS
 

Megbízható mezőgazdasági gépeket keres a hosszú távon sikeres gazdálkodáshoz? Keresse gépértékesítőinket: