Cikkek

Lecserélné régi AFS 252 vagy AFS 262 antennáját? Lecserélné régi AFS 252 vagy AFS 262 antennáját?

Most beszámítási akciónk keretében jelentős kedvezménnyel juthat a legmodernebb RTX és x-FILL technológiát is támogató AFS 372 vevőkészülékhez, elavult antennája beszámításával.

11. 5. 2020

ATLAS AO_PROFI Tárcsás Kultivátor AKCIÓ ATLAS AO_PROFI Tárcsás Kultivátor AKCIÓ

ATLAS AO_PROFI Tárcsás Kultivátor Fedezze fel az Bónusz munkaeszközzel AJÁNDÉKBA
 

2. 4. 2020

Precíziós Termékkínálat 2020 Precíziós Termékkínálat 2020

Ismerje meg a tudatosan gazdálkodóknak számára kifejlesztett precíziós eszközkínálatunkat.

1. 4. 2020

Martin Rada, az Agrotec Group elnök-vezérigazgatójának tájékoztatása a cégcsoport munkarendjéről a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben Martin Rada, az Agrotec Group elnök-vezérigazgatójának tájékoztatása a cégcsoport munkarendjéről a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben

Annak érdekében, hogy továbbra is hatékony és biztonságos szolgáltatást nyújtsunk Önnek, azt a döntés hoztuk, hogy ...

25. 3. 2020

Koronavírus tájékoztató Partnereink részére Koronavírus tájékoztató Partnereink részére

Ezúton is szeretnénk tájékoztatni minden partnerünket, hogy mi az Agri CS Magyarország Kft.-nél minden erőnkkel igyekszünk megteremteni az Önök számára a stabilitást és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a mezőgazdasági termelésben használt gépeikhez szükséges valamennyi alkatrész, valamint szakszerviz ellátás lehetőség szerint időben és hiánytalanul az Önök rendelkezésére álljon.

17. 3. 2020

Vegyél részt a PUMA nyereményjátékunkban! Vegyél részt a PUMA nyereményjátékunkban!

 Fotózd le a matricával ellátott gépedet és küldd el a képet nekünk itt a Facebook-on vagy e-mailben

20. 2. 2020

Agrár Horizont 2020/1 Agrár Horizont 2020/1

Aktuális Agrár Horizont magazinunk online is. Töltse le PDF formátumban!

20. 2. 2020

Az AGRI CS Magyarország Kft. a BEDNAR munkagépek kizárólagos magyarországi forgalmazója lett Az AGRI CS Magyarország Kft. a BEDNAR munkagépek kizárólagos magyarországi forgalmazója lett

2020. 01. 07.,  Rychnov nad Kněžnou, Csehország

A BEDNAR FMT magas hozzáadott technológiai értékkel bíró eszközöket fejleszt és gyárt, ezáltal a leginnovatívabb munkagép gyártók közé sorolható. A termékkínálat sokszínüsége (talajművelő-, vető-, műtrágyázó- és szárzúzó gépek) és prémium minősége olyan színvonalat biztosít, ami miatt illeszkedik az AGRI CS Magyarország Kft. filozófiájához, hogy a partnereinknek olyan gépkapcsolatokat biztosítsunk, amik segítik a gazdaságuk hatékony és zökkenőmentes működését.

 

 ugyanúgy, mint a CASE IH is! z AGRI CS Magyarország Kft. a BEDNAR munkagépek kizárólagos magyarországi forgalmazója lett

4. 2. 2020

Az Új MAGNUM AFS Connect Az Új MAGNUM AFS Connect

A MAGNUM mindig a teljesítmény, a megbízhatóság és a kényelem szinonimája volt. Az új sorozat ezeket még magasabb szintre emeli. A mezőgazdaságban a gazdálkodók minden nap új kihívásokkal és lehetőségekkel néz szembe. Néhányat saját maguk befolyásolhatnak, néhányat - például az időjárást - nem. A függetlenség, a saját útvonal meghatározása és a hatékonyságra való törekvás azonban nem változik. Az új MAGNUM AFS ConnectTM jellemzője elsősorban a szabadság és az innováció, mely a traktor minden részletét jellemzi.

Fedezze fel a kommunikáció és a távfelügyelet új szintjét, amely lehetővé teszi az információk megosztását a kiválasztott szolgáltatókkal, távoli szolgáltatásdiagnosztikát, vagy például segíti a kezelőt, hogy a gép minden paraméterét nyomon követhesse az AFS Pro 1200 monitorán, vagy mindezt távolról, valós időben.

15. 12. 2019

A CASE IH a 2019-es Agritechnica kiállításon két “Az év gépe 2020” elismerésben részesült A CASE IH a 2019-es Agritechnica kiállításon két “Az év gépe 2020” elismerésben részesült

St. Valentin, 12.11.2019

A díjakat az LB436HD bálázóval és a DataConnect nevű flotta kezelő alkalmazásával nyerte el a gyártó. A Case IH a bálázó esetében új és továbbfejlesztett megoldásokat mutatott be a rendfelszedő, a hajtáslánc, a tömörítő és a csomózó részegységekben. A DataConnect pedig lehetővé teszik a márkafüggetlen flotta felügyeletet.

13. 11. 2019

Sajtótájékoztató - Bábolnai Gazdanapok 2019 Sajtótájékoztató - Bábolnai Gazdanapok 2019

2019. szeptember 5-én a Bábolnai Gazdanapokon közös sajtótájékoztatót tartott a CNHi és az Agrofert Group, hogy az idei év augusztusától az AGRI CS Magyarország Kft. hivatalos importőre lett a CASE IH mezőgazdasági gépeinek (traktorok, kombájnok, bálázók, teleszkópos rakodók).

9. 9. 2019

A CASE IH sajtóközleménye A CASE IH sajtóközleménye

Új Case IH importőr Magyarországon - az  AGRI CS Magyarország Kft.

4. 8. 2019

SKY MaxiDrill gépbemutató Somogyban SKY MaxiDrill gépbemutató Somogyban

Az AGRI SZERVIZ Kft. október elején Somogyfajszon tartott gyakorlati bemutatót a "no-till" vagy "minimal tillage" iránt érdeklődő környékbeli gazdálkodók számára, ahol munka közben mutattuk be a 6 méteres munkaszélességű SKY MaxiDrill W6000 Fertisem Pro gépet vetés közben.

24. 10. 2018

Az Agri Szerviz Kft. a SKY gépek hivatalos forgalmazója lett! Az Agri Szerviz Kft. a SKY gépek hivatalos forgalmazója lett!

A SKY Agriculture-rel kötött megállapodás értelmében az Agri Szerviz Kft. a SKY gépek magyarországi hivatalos forgalmazója az idei év tavaszától. A SKY munkagépek az élen járnak a talajkímélő művelés terén, Európa több országában is piacvezető pozíciót szereztek a "no-tilling" technológiák piacán. 

20. 6. 2018

Már Kaposváron is várjuk az ügyfeleket! Már Kaposváron is várjuk az ügyfeleket!

Kaposváron a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarától 200 méterre megnyílt az Agri Szerviz Kft. telephelye.

1. 6. 2018

Már Kocsordon is várjuk az ügyfeleket! Már Kocsordon is várjuk az ügyfeleket!

Kocsordon, a korábbi Truck Service helyén megnyílt az Agri Szerviz Kft. telephelye.

AGRI CS , 25. 4. 2014

RSS RSS

AGRI CS Magyarország Kft. I Székhely: 2900 Komárom, Puskás Tivadar u. 4/a; Levelezési cím: 2942 Nagyigmánd, Gépállomás u. 1. I Adószám: 25915200‐2‐11