Munkagép vezérlések

Precíziós gazdálkodás / GPS rendszerek / Munkagép vezérlések

TRUE GUIDE

TRUE GUIDE

TrueGuide ™ - passzív munkagépvezérlő rendszer.

Nagyobb mértékű keresztirányú lejtés esetén a munkagépek a legprecízebb kormányzás ellenére is elsodródhatnak. Ha ez például kapás növények vetésekor jelentkezik, gondot okoz a sorközművelésénél, és betakarításkor. A megoldás TrueGuide.

 

 

FIELD IQ

FIELD IQ

A CASE IH Field IQ permetezés-vezérlő rendszere automatikusan ki- illetve bekapcsolja a permetezőgép egyes szakaszait, annak megfelelően, hogy azok már kezelt, vagy még kezeletlen területen haladnak. Így megszűnnek a felesleges átfedések és jelentős vegyszer-megtakarítás érhető el. Gyakorlatilag bármilyen permetezőgép vezérlésére alkalmas.


                                                               

TRUE TRACKER

TRUE TRACKER

TrueTracker™- Aktív munkagép kormányzás

Az aktív munkagép-kormányzás egymástól függetlenül, aktívan kormányozza az erőgépet és a munkagépet. Így mind az erőgép, mind a munkagép pontosan a kívánt nyomon halad. Így például sorközművelésnél is alkalmazható, ahol a passzív munkagép-kormányzást használó erőgép taposást okozna.

 

ACCU CONTROL

ACCU CONTROL

Az AFS AccuControl az AFS700 monitor és a Field IQ munkagép vezérlési rendszer kombinációja. A meglévő AFS monitor egyszerű összekapcsolásával a vetőgép, a műtrágyaszóró és a permetező könnyedén vezérelhető vele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gépértékesítők:

Szüts Tamás

mobil: +36 20 364 5289

e-mail: tamas.szuts@agriszerviz.hu

 

Bajtel Attila

mobil: +36 30 566 0558

e-mail: attila.bajtel@agriszerviz.hu

 

Kiss Balázs

mobil: +36 20 364 5285

e-mail: balazs.kiss@agriszerviz.hu

 

Tamás György

mobil: +36 20 364 4867

e-mail: info@agriszerviz.hu

 

Vass Tamás

mobil: +36 20 364 5143

e-mail: tamas.vass@agriszerviz.hu

 

 

 

 


AGRI CS Magyarország Kft. I Székhely: 2900 Komárom, Puskás Tivadar u. 4/a; Levelezési cím: 2942 Nagyigmánd, Gépállomás u. 1. I Adószám: 25915200‐2‐11