Sajtótájékoztató - Bábolnai Gazdanapok 2019

2019. szeptember 5-én a Bábolnai Gazdanapokon közös sajtótájékoztatót tartott a CNHi és az Agrofert Group, hogy az idei év augusztusától az AGRI CS Magyarország Kft. hivatalos importőre lett a CASE IH mezőgazdasági gépeinek (traktorok, kombájnok, bálázók, teleszkópos rakodók).

9. 9. 2019

Ezen a rendezvényen Harald Boitllehner, a CNH üzletág igazgatója (Case IH & Steyr)  tájékoztatt a sajtó képviselőit a döntés hátteréről, hogy az AGRI CS a.s. és az AGRI CS Slovakia s.r.o. után - amelyek sikeresen képviselik a Case IH márkát Csehországban 2001 óta, Szlovákiában pedig 2009 óta - hazánkban az AGRI CS Magyarország Kft.-vel kötöttek importőri szerződést.

Ezt követően Christian Garneyer, a CNH marketing vezetője (Case IH & Steyr) elmondta, hogy a Case IH idén a februári SIMA Show-n mutatta be az új, csak fokozatmentes váltóval kapható Vestrum modellt, amely a Luxxum és a Maxxum szériák közé ékelődik be. Idén novemberben pedig a hannoveri Agritechnika kiállításon lesz az új Magnum széria európai bemutatója, ami nem csak formavilágában újul meg, hanem a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően csökkent a gép fogyasztása, károsanyag-kibocsátása, valamint az AFS rendszerrel a széles kapcsolatteremtési lehetőségeknek és a távérzékelésnek köszönhetően új minőségi szintet képvisel.

Martin Rada, az Agrotec Group vezérigazgatója bemutatta a cégcsoportot, amely az Agrofert Group része. Az 1990 óta működő Agrotec Group jelenleg 4 szektor (mezőgazdaság, építőipar, teher- és személygépjárművek) gépeit forgalmazzák 3 országban (CZ, SK, HU). A cégcsoport 32 márka hivatalos forgalmazója, a cégcsoport alkalmazottainak létszáma 1.022 fő volt 2018-ban, ennek 2/3-a a mezőgazdasági- és építőipari gépekkel foglalkozik. Az Agrotec Group tavalyi árbevétele kb 340 millió Eur volt. 

Szollinger János, az AGRI CS Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója elmondta, hogy jelenleg a nagyigmándi központban, valamint a kocsordi, kaposvári és a simontornyai területi központokban várják az ügyfeleket. Év végéig további 4 telephely nyitását tervezik, és a jövő évben még további 2-3 új telephely nyitásával érnék el a teljes országos lefedettséget. Nógrád-, Pest-, és Bács-Kiskun megye északi részén pedig az AgroMax Gépkereskedelmi Kft. hivatalos aldílerünkként látja el a gépek kereskedelmével, szervizelésével és alkatrészellátásával kapcsolatos tevékenységeket. A jelenleg 50 fős saját szakembergárdát a közeljövőben 80 főre szeretnék bővíteni, hogy a márkához méltó gyorsasággal és szakértelemmel tudjanak az ügyfelek rendelkezésére állni.

A CNHi döntését alátámasztva, Szebegyinszki Georgina, a RIGLI Kft. ügyvezető tulajdonosa elmondta, hogy fontos számukra egy tőkeerős, tapasztalt, profi szakembergárdával rendelkező forgalmazó, aki biztosítja a gépek üzembiztonságát, segítséget nyújt az esetleg felmerülő problémák gyors és szakértő megoldásában. A cég jelenleg 1.000 ha-t művel, a gazdaságban 5 db Case IH traktor van (legtöbb automata kormányzási rendszerrel felszerelve), ezek közül a vezérgép egy Case IH Steiger 420 törzscsuklós traktor, illetve rotoros kombájn is segíti a termény minél gyorsabb, tisztább és szemtörés nélküli betakarítását.

 

 

 

További cikkek

ATLAS AO_PROFI Tárcsás Kultivátor AKCIÓ

2. 4. 2020

ATLAS AO_PROFI Tárcsás Kultivátor Fedezze fel az Bónusz munkaeszközzel AJÁNDÉKBA
...

Precíziós Termékkínálat 2020

1. 4. 2020

Ismerje meg a...

Martin Rada, az Agrotec Group elnök-vezérigazgatójának tájékoztatása a cégcsoport munkarendjéről a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben

25. 3. 2020

Koronavírus tájékoztató Partnereink részére

17. 3. 2020

Ezúton is szeretnénk tájékoztatni minden...

Vegyél részt a PUMA nyereményjátékunkban!

20. 2. 2020

 Fotózd le a matricával ellátott gépedet és küldd el a képet nekünk itt a...

AGRI CS Magyarország Kft. I Székhely: 2900 Komárom, Puskás Tivadar u. 4/a; Levelezési cím: 2942 Nagyigmánd, Gépállomás u. 1. I Adószám: 25915200‐2‐11