Sajtótájékoztató - Bábolnai Gazdanapok 2019

2019. szeptember 5-én a Bábolnai Gazdanapokon közös sajtótájékoztatót tartott a CNHi és az Agrofert Group, hogy az idei év augusztusától az AGRI CS Magyarország Kft. hivatalos importőre lett a CASE IH mezőgazdasági gépeinek (traktorok, kombájnok, bálázók, teleszkópos rakodók).

9. 9. 2019

Ezen a rendezvényen Harald Boitllehner, a CNH üzletág igazgatója (Case IH & Steyr)  tájékoztatt a sajtó képviselőit a döntés hátteréről, hogy az AGRI CS a.s. és az AGRI CS Slovakia s.r.o. után - amelyek sikeresen képviselik a Case IH márkát Csehországban 2001 óta, Szlovákiában pedig 2009 óta - hazánkban az AGRI CS Magyarország Kft.-vel kötöttek importőri szerződést.

Ezt követően Christian Garneyer, a CNH marketing vezetője (Case IH & Steyr) elmondta, hogy a Case IH idén a februári SIMA Show-n mutatta be az új, csak fokozatmentes váltóval kapható Vestrum modellt, amely a Luxxum és a Maxxum szériák közé ékelődik be. Idén novemberben pedig a hannoveri Agritechnika kiállításon lesz az új Magnum széria európai bemutatója, ami nem csak formavilágában újul meg, hanem a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően csökkent a gép fogyasztása, károsanyag-kibocsátása, valamint az AFS rendszerrel a széles kapcsolatteremtési lehetőségeknek és a távérzékelésnek köszönhetően új minőségi szintet képvisel.

Martin Rada, az Agrotec Group vezérigazgatója bemutatta a cégcsoportot, amely az Agrofert Group része. Az 1990 óta működő Agrotec Group jelenleg 4 szektor (mezőgazdaság, építőipar, teher- és személygépjárművek) gépeit forgalmazzák 3 országban (CZ, SK, HU). A cégcsoport 32 márka hivatalos forgalmazója, a cégcsoport alkalmazottainak létszáma 1.022 fő volt 2018-ban, ennek 2/3-a a mezőgazdasági- és építőipari gépekkel foglalkozik. Az Agrotec Group tavalyi árbevétele kb 340 millió Eur volt. 

Szollinger János, az AGRI CS Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója elmondta, hogy jelenleg a nagyigmándi központban, valamint a kocsordi, kaposvári és a simontornyai területi központokban várják az ügyfeleket. Év végéig további 4 telephely nyitását tervezik, és a jövő évben még további 2-3 új telephely nyitásával érnék el a teljes országos lefedettséget. Nógrád-, Pest-, és Bács-Kiskun megye északi részén pedig az AgroMax Gépkereskedelmi Kft. hivatalos aldílerünkként látja el a gépek kereskedelmével, szervizelésével és alkatrészellátásával kapcsolatos tevékenységeket. A jelenleg 50 fős saját szakembergárdát a közeljövőben 80 főre szeretnék bővíteni, hogy a márkához méltó gyorsasággal és szakértelemmel tudjanak az ügyfelek rendelkezésére állni.

A CNHi döntését alátámasztva, Szebegyinszki Georgina, a RIGLI Kft. ügyvezető tulajdonosa elmondta, hogy fontos számukra egy tőkeerős, tapasztalt, profi szakembergárdával rendelkező forgalmazó, aki biztosítja a gépek üzembiztonságát, segítséget nyújt az esetleg felmerülő problémák gyors és szakértő megoldásában. A cég jelenleg 1.000 ha-t művel, a gazdaságban 5 db Case IH traktor van (legtöbb automata kormányzási rendszerrel felszerelve), ezek közül a vezérgép egy Case IH Steiger 420 törzscsuklós traktor, illetve rotoros kombájn is segíti a termény minél gyorsabb, tisztább és szemtörés nélküli betakarítását.

 

 

 

További cikkek

Új AGRI CS Magyarország telephely Abonyban

24. 3. 2021

2021. március 31-i hatállyal az AGRI CS Magyarország Kft. felmondta az együttműködést...

KEDVEZMÉNYES TERMÉKKATALÓGUS 2021/1

3. 3. 2021

Megjelent az AGRI CS Magyarország Kft. kedvezményes termékkatalógusa! Keresse...

AGRÁR HORIZONT 2021/1

1. 3. 2021

Keresse értékesítőinknél az aktuális Agrár Horizont magazinunk 2021/1-es...

„AGRI CS KARÁCSONYI KVÍZ 2020” NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

9. 12. 2020

Karácsonyi kvízt indítottunk az AGRI CS Magyarország Kft. Facebook oldalán. A...

Case IH Quadtrac traktor átadás Mezőhegyesen

2. 12. 2020

Az AGRI CS Magyarország Kft. egy nagyteljesítményű CASE IH Quadtrac traktort adott át...

AGRI CS Magyarország Kft. I Székhely: 2900 Komárom, Puskás Tivadar u. 4/a; Levelezési cím: 2942 Nagyigmánd, Gépállomás u. 1. I Adószám: 25915200‐2‐11