Pöttinger

A PÖTTINGER cégnél 1871 óta számos, a vevők életét megkönnyítő, újításokat tartalmazó és kiválóan alkalmazható gép készült. A választék a teljes takarmányláncot lefedi: a széna betakarító eszközöktől, rakodó-, arató- és silózókocsiktól a legkülönfélébb talajművelő gépeken át a kihívásoknak megfelelő vetőgépekig – a kisméretű, meredek birtokokon alkalmazható eszközöktől a nagytáblás technikáig.

A PÖTTINGER az elmúlt években bizonyított: rendkívüli megbízhatóságával és jelenlétével konzekvens módon vitte előre az agrotechnika fejlődését. Hagyományos osztrák vállalkozásként, 140 évnél is nagyobb múltra visszatekintő történetünk során erőteljesen megvetettük lábunkat a nemzetközi színtéren.

Vezérelvünk – „Sikeresen a Pöttingerrel“ – nem csupán vevőinknek biztosíthat előnyt, de cégünkön belül is a teljesítményre vonatkozó követelmény. Jövőbeli sikereink alapját jelenlegi fejlesztéseink és szolgáltatásaink alkotják; így például a rendfelszedő kocsik szegmensében elfoglalt világpiac-vezető helyünk, a betakarítás technika területén biztosított nemzetközi éllovas szerepünk, valamint a talajművelés területén szerzett sok éves tapasztalat. Ezen csúcsteljesítményeket kombináljuk családi vállalkozásként vevőink rendkívül személyes, odaadó támogatásával – számos ügyfelünk ezt a „PÖTTINGER-szellemként“ emlegeti. A mezőgazdaság növekvő jelentőségével együttesen a jövőre nézve is nagy lehetőségeket látunk az agrotechnika és ezzel a PÖTTINGER számára is.

Termékkínálat:

Tárcsás kaszák                                                      

Rendterítők                                                           

Rendképzők                                                         

Függesztett és félig függesztett váltvaforgató ekék 

Rövid tárcsák                                                             

Szántóföldi kultivátorok                                              

Forgóborona                                                             

Mechanikus- és mulcs vetőgépek                           

Gépértékesítők:

Szüts Tamás

mobil: +36 20 364 5289

e-mail: tamas.szuts@agriszerviz.hu

 

Bajtel Attila

mobil: +36 30 566 0558

e-mail: attila.bajtel@agriszerviz.hu

 

Kiss Balázs

mobil: +36 20 364 5285

e-mail: balazs.kiss@agriszerviz.hu

 

Tamás György

mobil: +36 20 364 4867

e-mail: info@agriszerviz.hu

 

Vass Tamás

mobil: +36 20 364 5143

e-mail: tamas.vass@agriszerviz.hu

AGRI CS Magyarország Kft. I Székhely: 2900 Komárom, Puskás Tivadar u. 4/a; Levelezési cím: 2942 Nagyigmánd, Gépállomás u. 1. I Adószám: 25915200‐2‐11