LUXXUM (100 - 120 Le)

 

Maximális teljesítmény minden munkaműveletben miközben a gép a legalacsonyabb fajlagos üzemanyag-fogyasztással is büszkélkedhet. Tökéletes manőverezhetőség, nagyon kategóriájú traktorokban megszokott kényelem és tökéletes kilátás a traktor vezetőfülkéjéből.

 

MOTOR

Mindegyik modell négyhengeres, 3,4 literes teljesítményű motorral rendelkezik, amelyek megfelelnek a legszigorúbb Tier 4B (final) emissziós szabványnak. A motorok a maximális nyomatékot és a legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztást garantálják minden munkamenetben, függetlenül attól, hogy talajmunkára vagy szállításra használja. A négyfokozatú TLT (540, 540E, 1000, 1000E) alapfelszereltség, az ECO üzemmód használatával sok üzemanyagot takaríthat meg.

SEBESSÉGVÁLTÓ

A LUXXUM sorozat valamennyi modellje egy új, 32x32 sebességű fél-PowerShift sebességváltóval rendelkezik, a tartományokon belüli négyfokozatú powershift terhelés alatt kapcsolható Az automatikus sebességváltás egyszerűen aktiválható a Multicontroller kartámasz gombjának megnyomásával, így az utazás valóban gondtalan. 

DESIGN

Nem csak jól néz ki, de minden részletében talál egy bizonyos elemet, amely megkönnyíti a munkáját. A kiváló teljesítmény - tömeg aránya, a jó manőverezhetősége és a kis fordulási sugara miatt a traktor a közúton és a szántóföldeken is tökéletesen kihasználható. Az új LED-es munkafények még éjszaka is maximális rálátást biztosítanak a munkaterületre.

 

TEHERBÍRÁS

A hátsó hárompont felfüggesztéssel maximálisan 5560 kg súlyt tud felemelni; ha frontfüggesztéssel kéri a gépet, ott 2 tonnás(!) teherbírással számolhat.

KEZELŐFÜLKE

Az új LUXXUM traktor vezetőfülkéje úgy van megtervezve, hogy a hosszú munkanapokon maximális kényelmet biztosítson a kezelőnek. A kezelő kényelmének növelése érdekében opcióként kérhető a rugozótt első híd és a rugózott kezelőfülke is. A homlokrakodóval való munkavégzés során minden bizonnyal értékelni fogja az ergonómikus alakú szélvédőt, amely minden oldalra kiváló kilátást biztosít. 

 

HATÉKONYSÁG

Ebben a kategóriában ez nem megszokott, de a LUXXUM gyárilag kérhető automata kormányzás előkészítéssel. Az ISOBUS rendszernek köszönhetően a gép monitorján keresztül beállíthatja és vezérelheti a munkagépek összes fontos funkcióját.

HOMLOKRAKODÓ

Az új LUXXUM sorozathoz a CASE IH LRZ homlokrakodót fejlesztették ki, amely  modelltől függően akár 3,8 méter magasra is képes emelni, közel 2,5 tonna súlyt, a Multicontroller kartámasz joystick-járól vezérelve.

 

CASE IH erőgépek

Modellek

Típus / Technikai adatok Motor Hengerek száma / hengerűrtartalom (cm³) Teljesítmény - ECE R120 (kW/hp) Max. nyomaték (Nm 1500 ford/perc) Maximális emelőerő (kg)
LUXXUM 100 Közös nyomócsöves turbodiesel motor intercooler-el HI-eSCR 4 / 3,400 73 / 99 430 4 701
LUXXUM 110 Közös nyomócsöves turbodiesel motor intercooler-el HI-eSCR 4 / 3,400 79 / 107 468 4 701
LUXXUM 120 Közös nyomócsöves turbodiesel motor intercooler-el HI-eSCR 4 / 3,400 86 / 117 491 4 701

 

 

 LUXXUM

 

Multicontroller kartámasz előre beépített joystick-al

a homlokrakodó vezérléséhez

 

 

 

 

 

Fájlok letöltéshez:

AGRI CS Magyarország Kft. I Székhely: 2900 Komárom, Puskás Tivadar u. 4/a; Levelezési cím: 2942 Nagyigmánd, Gépállomás u. 1. I Adószám: 25915200‐2‐11