Az Új MAGNUM AFS Connect

A MAGNUM mindig a teljesítmény, a megbízhatóság és a kényelem szinonimája volt. Az új sorozat ezeket még magasabb szintre emeli. A mezőgazdaságban a gazdálkodók minden nap új kihívásokkal és lehetőségekkel néz szembe. Néhányat saját maguk befolyásolhatnak, néhányat - például az időjárást - nem. A függetlenség, a saját útvonal meghatározása és a hatékonyságra való törekvás azonban nem változik. Az új MAGNUM AFS ConnectTM jellemzője elsősorban a szabadság és az innováció, mely a traktor minden részletét jellemzi.

Fedezze fel a kommunikáció és a távfelügyelet új szintjét, amely lehetővé teszi az információk megosztását a kiválasztott szolgáltatókkal, távoli szolgáltatásdiagnosztikát, vagy például segíti a kezelőt, hogy a gép minden paraméterét nyomon követhesse az AFS Pro 1200 monitorán, vagy mindezt távolról, valós időben.

15. 12. 2019

 

Magnum AFS Connect modellek:

ÚJ, MÉG KÉNYELMESEBB KEZELŐFÜLKE
A legkényelmesebb munkanap érdekében.

Az új fülke a kezelő számára a legjobb munkakörnyezetet kínálja a piacon, és teljesen átalakították annak érdekében, hogy megfeleljenek a traktorok kezelői és tulajdonosai jelenlegi elvárásainak.

Többfunkciós vezérlőkar a piacon a legegyszerűbb működéssel. A Multicontroller teljesen átalakult, hogy akár 100 traktor funkciót egyetlen gombnyomással vezérelhessen. A vezérlőkar minden gombja világít az egyszerű éjszakai üzemeltetés érdekében.

A MAGNUM AFS ConnectTM egy új generációs 12 hüvelykes AFS Pro 1200 monitorral érkezik. Első pillantásra a monitor könnyen olvasható, nagyon jó és modern grafikával rendelkezik, így a kezelő könnyedén beállíthatja a szükséges funkciókat vagy olvashat adatokat gyenge fényviszonyok között.

A kartámaszon van egy tekerőgomb, - amelyet "gyorsgombnak" is lehetne nevezni, amely lehetővé teszi a tiszta és gyors menü megjelenítését, a szükséges funkciók kiválasztásával és beállításával az AFS Pro 1200 monitoron. Egyszerűen nyomja meg a tekerőgombot, hogy megjelenjen a gyorsmenü opciók, ahonnan egyszerűen elforgathatja, majd nyomja meg a gombot a kiválasztott beállítási terület kiválasztásához.

A gépbe kulcs nélküli bejutást biztosít az indításgátlóval ellátott távirányító, így nem kell a hagyományos kulcsot használni, hanem csak egy kéz érintésével nyitható az ajtó. A traktor indításához azonban használnia kell a kulcsot, amelyet regisztrálni kell.

Érdekes megoldás a konfigurálható hidraulika csatlakozás vezélés, amelyek lehetővé teszi az egyes hidraulikus áramkörök programozását. Ez azt jelenti, hogy beállíthatja a hidraulikus áramkört az ön igényei szerint, függetlenül a sorrendtől. Joystick is használható a hidraulikus áramkörök vezérlésére, amelyeket opcióként lehet kérni a Multicontroller kartámaszába. A joystick tökéletesen illeszkedik a kézbe.

A fülke jelentős változáson ment keresztül, az új MAGNUM AFS Connect kifinomultabb fülkebelsővel rendelkezik mely több tárolóhelyet, többfunkciós tartót és USB portot kínál az üzemeltetőnek az elektronikus eszközök vezetékéhez.

A MAGNUM AFS Connect traktorok gyárilag felszerelhetők két integrált kamerával, az egyik az első rácsban, a másik a fülke tetején lévő jobb hátsó oszlopban. Ez teljes áttekintést nyújt a traktor körüli mozgásról, biztonságosabbá és kényelmesebbé téve a munkavégzést.

Az egyes kameraképeket kivetítik az AFS Pro 1200 monitoron.A monitoron lévő képek elrendezését könnyen beállíthatja, például a HMC II táblavégi forduló automatika funkcióban beállíthatja azt is, hogy a hátsó kamera automatikusan megjelenítse a hátsó kamera képet a monitoron a teljes láthatóság érdekében.

A vezető kényelme érdekében a traktor felszerelhető elektronikusan állítható és visszahúzható visszapillantó tükrökkel. A beállítás többféle helyzetben lehetséges, és kényelmesen, a vezetőülésből történik.

A maximális kényelem érdekében a fülkét félig aktív hidraulikus felfüggesztéssel lehet kérni..
Ez a négypontos fülkefelfüggesztés csökkenti a rezgést, stabilizálja a fülke hosszanti és oldalirányú mozgásait is, és öt beállításával rendelkezik az optimális csillapítás érdekében. A rugó merevségét az AFS Pro 1200 érintőképernyőn keresztül lehet beállítani.

A MAGNUM AFS Connect fejlett funkciók széles skáláját kínálja a biztonság és a kényelem érdekében. Például az egyik ilyen rendszer egy reaktív kormányzási rendszer, amely automatikusan visszatéríti az első kerekeket egyenes állásba. Megemlíthetjük az adaptív kormányzást is, amely lehetővé teszi a kezelő számára a kormánykerék sebességének beállítását az első tengely kerekeinek teljes elfordításához.

Új funkció a segített fékrendszer, amely különösen a Rowtrac modellek számára alkalmas, és a klasszikus kerekes változatokhoz is kapható, amely elősegíti a belső kerekek automatikus fékezését a forduláskor a fordulónál.

A MAGNUM AFS Connect akár 20 db LED munkalámpával is felszerelhető. Hat lámpa található a hűtőrácsban, kettő a fülke elején, négy a fülke elején + négy a fülke hátulján, kettő a fülke oldalán, kettő a hátsó sárvédőn.

Opcionálisan a kezelőfülkébe kérhető hűtődoboz is az ajtó jobb oldalán, ezzel téve még kényelmesebbé az egész napos munkavégzést.

 

További cikkek

Új AGRI CS Magyarország telephely Abonyban

24. 3. 2021

2021. március 31-i hatállyal az AGRI CS Magyarország Kft. felmondta az együttműködést...

KEDVEZMÉNYES TERMÉKKATALÓGUS 2021/1

3. 3. 2021

Megjelent az AGRI CS Magyarország Kft. kedvezményes termékkatalógusa! Keresse...

AGRÁR HORIZONT 2021/1

1. 3. 2021

Keresse értékesítőinknél az aktuális Agrár Horizont magazinunk 2021/1-es...

„AGRI CS KARÁCSONYI KVÍZ 2020” NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

9. 12. 2020

Karácsonyi kvízt indítottunk az AGRI CS Magyarország Kft. Facebook oldalán. A...

Case IH Quadtrac traktor átadás Mezőhegyesen

2. 12. 2020

Az AGRI CS Magyarország Kft. egy nagyteljesítményű CASE IH Quadtrac traktort adott át...

AGRI CS Magyarország Kft. I Székhely: 2900 Komárom, Puskás Tivadar u. 4/a; Levelezési cím: 2942 Nagyigmánd, Gépállomás u. 1. I Adószám: 25915200‐2‐11