Az Új MAGNUM AFS Connect

A MAGNUM mindig a teljesítmény, a megbízhatóság és a kényelem szinonimája volt. Az új sorozat ezeket még magasabb szintre emeli. A mezőgazdaságban a gazdálkodók minden nap új kihívásokkal és lehetőségekkel néz szembe. Néhányat saját maguk befolyásolhatnak, néhányat - például az időjárást - nem. A függetlenség, a saját útvonal meghatározása és a hatékonyságra való törekvás azonban nem változik. Az új MAGNUM AFS ConnectTM jellemzője elsősorban a szabadság és az innováció, mely a traktor minden részletét jellemzi.

Fedezze fel a kommunikáció és a távfelügyelet új szintjét, amely lehetővé teszi az információk megosztását a kiválasztott szolgáltatókkal, távoli szolgáltatásdiagnosztikát, vagy például segíti a kezelőt, hogy a gép minden paraméterét nyomon követhesse az AFS Pro 1200 monitorán, vagy mindezt távolról, valós időben.

15. 12. 2019

 

Magnum AFS Connect modellek:

ÚJ, MÉG KÉNYELMESEBB KEZELŐFÜLKE
A legkényelmesebb munkanap érdekében.

Az új fülke a kezelő számára a legjobb munkakörnyezetet kínálja a piacon, és teljesen átalakították annak érdekében, hogy megfeleljenek a traktorok kezelői és tulajdonosai jelenlegi elvárásainak.

Többfunkciós vezérlőkar a piacon a legegyszerűbb működéssel. A Multicontroller teljesen átalakult, hogy akár 100 traktor funkciót egyetlen gombnyomással vezérelhessen. A vezérlőkar minden gombja világít az egyszerű éjszakai üzemeltetés érdekében.

A MAGNUM AFS ConnectTM egy új generációs 12 hüvelykes AFS Pro 1200 monitorral érkezik. Első pillantásra a monitor könnyen olvasható, nagyon jó és modern grafikával rendelkezik, így a kezelő könnyedén beállíthatja a szükséges funkciókat vagy olvashat adatokat gyenge fényviszonyok között.

A kartámaszon van egy tekerőgomb, - amelyet "gyorsgombnak" is lehetne nevezni, amely lehetővé teszi a tiszta és gyors menü megjelenítését, a szükséges funkciók kiválasztásával és beállításával az AFS Pro 1200 monitoron. Egyszerűen nyomja meg a tekerőgombot, hogy megjelenjen a gyorsmenü opciók, ahonnan egyszerűen elforgathatja, majd nyomja meg a gombot a kiválasztott beállítási terület kiválasztásához.

A gépbe kulcs nélküli bejutást biztosít az indításgátlóval ellátott távirányító, így nem kell a hagyományos kulcsot használni, hanem csak egy kéz érintésével nyitható az ajtó. A traktor indításához azonban használnia kell a kulcsot, amelyet regisztrálni kell.

Érdekes megoldás a konfigurálható hidraulika csatlakozás vezélés, amelyek lehetővé teszi az egyes hidraulikus áramkörök programozását. Ez azt jelenti, hogy beállíthatja a hidraulikus áramkört az ön igényei szerint, függetlenül a sorrendtől. Joystick is használható a hidraulikus áramkörök vezérlésére, amelyeket opcióként lehet kérni a Multicontroller kartámaszába. A joystick tökéletesen illeszkedik a kézbe.

A fülke jelentős változáson ment keresztül, az új MAGNUM AFS Connect kifinomultabb fülkebelsővel rendelkezik mely több tárolóhelyet, többfunkciós tartót és USB portot kínál az üzemeltetőnek az elektronikus eszközök vezetékéhez.

A MAGNUM AFS Connect traktorok gyárilag felszerelhetők két integrált kamerával, az egyik az első rácsban, a másik a fülke tetején lévő jobb hátsó oszlopban. Ez teljes áttekintést nyújt a traktor körüli mozgásról, biztonságosabbá és kényelmesebbé téve a munkavégzést.

Az egyes kameraképeket kivetítik az AFS Pro 1200 monitoron.A monitoron lévő képek elrendezését könnyen beállíthatja, például a HMC II táblavégi forduló automatika funkcióban beállíthatja azt is, hogy a hátsó kamera automatikusan megjelenítse a hátsó kamera képet a monitoron a teljes láthatóság érdekében.

A vezető kényelme érdekében a traktor felszerelhető elektronikusan állítható és visszahúzható visszapillantó tükrökkel. A beállítás többféle helyzetben lehetséges, és kényelmesen, a vezetőülésből történik.

A maximális kényelem érdekében a fülkét félig aktív hidraulikus felfüggesztéssel lehet kérni..
Ez a négypontos fülkefelfüggesztés csökkenti a rezgést, stabilizálja a fülke hosszanti és oldalirányú mozgásait is, és öt beállításával rendelkezik az optimális csillapítás érdekében. A rugó merevségét az AFS Pro 1200 érintőképernyőn keresztül lehet beállítani.

A MAGNUM AFS Connect fejlett funkciók széles skáláját kínálja a biztonság és a kényelem érdekében. Például az egyik ilyen rendszer egy reaktív kormányzási rendszer, amely automatikusan visszatéríti az első kerekeket egyenes állásba. Megemlíthetjük az adaptív kormányzást is, amely lehetővé teszi a kezelő számára a kormánykerék sebességének beállítását az első tengely kerekeinek teljes elfordításához.

Új funkció a segített fékrendszer, amely különösen a Rowtrac modellek számára alkalmas, és a klasszikus kerekes változatokhoz is kapható, amely elősegíti a belső kerekek automatikus fékezését a forduláskor a fordulónál.

A MAGNUM AFS Connect akár 20 db LED munkalámpával is felszerelhető. Hat lámpa található a hűtőrácsban, kettő a fülke elején, négy a fülke elején + négy a fülke hátulján, kettő a fülke oldalán, kettő a hátsó sárvédőn.

Opcionálisan a kezelőfülkébe kérhető hűtődoboz is az ajtó jobb oldalán, ezzel téve még kényelmesebbé az egész napos munkavégzést.

 

További cikkek

ATLAS AO_PROFI Tárcsás Kultivátor AKCIÓ

2. 4. 2020

ATLAS AO_PROFI Tárcsás Kultivátor Fedezze fel az Bónusz munkaeszközzel AJÁNDÉKBA
...

Precíziós Termékkínálat 2020

1. 4. 2020

Ismerje meg a...

Martin Rada, az Agrotec Group elnök-vezérigazgatójának tájékoztatása a cégcsoport munkarendjéről a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben

25. 3. 2020

Koronavírus tájékoztató Partnereink részére

17. 3. 2020

Ezúton is szeretnénk tájékoztatni minden...

Vegyél részt a PUMA nyereményjátékunkban!

20. 2. 2020

 Fotózd le a matricával ellátott gépedet és küldd el a képet nekünk itt a...

AGRI CS Magyarország Kft. I Székhely: 2900 Komárom, Puskás Tivadar u. 4/a; Levelezési cím: 2942 Nagyigmánd, Gépállomás u. 1. I Adószám: 25915200‐2‐11