Az Agrofert cégcsoportról

Az AGROFERT csoport Európa-szerte 235 vállalata több mint 30.000 munkavállalót foglalkoztat. Befektetőként jelentős érdekeltségekkel rendelkezik a vegyiparban, mezőgazdaságban, inputanyagok forgalmazásában, élelmiszeriparban, gépkereskedelemben, erdőgazdaságban és a bioüzemanyagok gyártásában, forgalmazásában. Tevékenységét Csehországban, Szlovákiában, Németországban és  Magyarországon végzi. 

Az AGROFERT jelenleg a cseh vegyipar második legjelentősebb cégcsoportja, egyben a második legnagyobb műtrágyagyártó Európában. Mezőgazdasági tevékenységét a teljes körű inputanyag-forgalmazás és a megtermelt növényi és állati termékek feldolgozása és kereskedelme jellemzi.

 

A cégcsoport mezőgazdasági gépforgalmazását az AGROTEC Group végzi, amely több, CNHi csoportos márka hivatalos és kizárólagos importőre Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon is. 

 

 

 

 

 

AGRI CS Magyarország Kft. I Székhely: 2900 Komárom, Puskás Tivadar u. 4/a; Levelezési cím: 2942 Nagyigmánd, Gépállomás u. 1. I Adószám: 25915200‐2‐11