AZ AXIAL-FLOW® EGYROTOROS RENDSZERE

A kombájnok fejlesztésének kezdete óta az egyik legfontosabb cél az anyag zökkenőmentes áramlásának biztosítására. A CASE IH ezt az AXIAL-FLOW® egyedülálló rotoros technológiájának kifejlesztésével érte el. A kellően széles ferdefelhordó és a terménytovábbító kúp folyamatosan és ütközés nélkül felgyorsítja az anyagáramot a rotorig. A cséplést az AXIAL FLOW® a legnagyobb kíméltességgel végzi, ez által gyakorlatilag szemtörés nélkül.


FŐBB JELLEMZŐK

Tudjon meg többet az AXIAL FLOW® legfontosabb jellemzőiről, ha rákattint az egyéni előnyökre.

TELJESÍTMÉNY

 

 

EGYSZERŰSÉG

 

 

TAKARÉKOSSÁG

GAZDASÁGOSSÁG

 

SOKOLDALÚSÁG


   

 


AZ AXIAL FLOW RENDSZER

A CASE IH az egyrotoros rendszerrel szerzett tapasztalatának köszönhetően 1977 óta kínálja Önnek a világszerte több ezer mezőgazdasági termelő által elismert, már bizonyított technológiát, mely forradalmasította az iparágat. Azóta a CASE IH márka a legnagyobb tapasztalattal és szaktudással rendelkezik a kíméletes és gyors betakarításról. Az AXIAL FLOW®-val a legmagasabb minőséget, a leggazdaságosabban, a leggyorsabban minimális (szinte 0) szemtörés mellett, szemveszteség nélkül nyújtja a felhasználók számára.


TELJESÍTMÉNY

A CASE IH egyrotoros technológiájának áteresztőképességnek köszönhetően több gabonát takaríthat be ugyanannyi idő alatt. Az leválasztás centrifugális erővel történik, lehetővé teszi a nagyobb átbocsátást, miközben csökkenti a gabona veszteségeket.

 

 

EGYSZERŰSÉG

Az AXIAL FLOW® egyrotoros rendszere garantálja az egyszerűséget és a minőséget. A csépléshez és a leválasztáshoz a CASE IH csak egy forgórészt tartalmaz. A minimális forgó-mozgó alkatrész kevesebb energiaigénye miatt alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást eredményez.

Könnyű kezelhetőség, egyszerű karbantartás, nagy megbízhatóság és alacsony üzemanyag-fogyasztás. Ezek mind az AXIAL FLOW® egyrotoros rendszerének előnyei.

KEVÉS MOZGÓ ALKATRÉSZ =
KIS ENERGIAIGÉNY =
ALACSONY ÜZEMANYAGFOGYASZTÁS

 

KEZELHETŐSÉG
Az egyszerűség nem csak a cséplési és leválasztási rendszer, hanem a gépkezelés jellemzője is. Kategóriájának egyik legcsendesebb és legnagyobb kabinjában csak az összes funkciót egy kézzel vezérelheti. Az AccuGuide automata kormányzási rendszerrel további megtakarításokat érhet el.


TAKARÉKOSSÁG

A "kalász a kalászon" kíméletes cséplésnek köszönhetően a legmagasabb minőségű gabonát takarítjuk be. A rotor és a kosarak közötti távolság minimalizálja a mechanikai sérülés kockázatát, ezáltal el lehet érni a maximális csírázást.

A CASE IH egyrotoros rendszere érte el a legkevesebb gabonakárosodást Litván Mezőgazdasági Egyetem mérésében. Az őszi búzát 7,6 t / ha hozamú területen aratták. Minden "versenyzőnek" maximális teljesítményre és minimális szemveszteségre kellett állítania gépét . A többi versenytárshoz képest a CASE IH 0,1% -os eredményt ért el, szemben a majdnem 5% -os  legrosszabb eredménnyel.

 AXIAL FLOW® SZEMVESZTESÉG%

 

GAZDASÁGOSSÁG

Az AXIAL FLOW® segít jelentős megtakarítást elérni az aratás során. A kombájn egyszerű kialakítása minimális karbantartási és javítási költségeket eredményez, így még nagyobb termelékenységet érhet el.
A napi karbantartás 15 percet vesz igénybe, hogy több időt nyerjen a betakarításra.

A tisztább és több (alacsony szemveszteség miatt) gabona betakarításával Ön több pénzt keres, miközben az alacsonyabb fogyasztás kevésbé terheli a pénztárcáját.

 

 

SOKOLDALÚSÁG

A különböző termények betakarításához gyorsan beállítható a gép, amit a kosarak megfelelőre cserélésével pár perc alatt egy ember is el tud végezni. A kosárcsere nem tart tovább 10 percnél. Minden más beállítást a kezelő közvetlenül egy kényelmes kabinból hajt végre. Természetesen az adott terményhez el lehet menteni a beállításokat, így a következő idényben könnyen átválthat a korábban tárolt és gyakorlatban ellenőrzött beállítási értékekre.


 


 

Betakarítógépek

 

CASE IH AGRICULTURE

 

 

AGRI CS Magyarország Kft. I Székhely: 2900 Komárom, Puskás Tivadar u. 4/a; Levelezési cím: 2942 Nagyigmánd, Gépállomás u. 1. I Adószám: 25915200‐2‐11