A CASE IH sajtóközleménye

Új Case IH importőr Magyarországon - az  AGRI CS Magyarország Kft.

4. 8. 2019

St. Valentin, 2. 8. 2019                                                                                                                

A Case IH bővíti a márkaképviseleti hálózatát Magyarországon. Az elmúlt időszak eseményeink hatására, valamint a Case IH újdonságainak bevezetésére és piaci stratégiájának erősítése érdekében döntöttünk úgy, hogy a magyarországi piacon a Case IH márka stabilizálására és fejlesztésére új importőrrel kötünk szerződést.

 

Az AGRI CS Magyarország Kft. 2019 augusztusától hivatalos importőre lett a Case IH márkának, amely értékesítés, szervíz, garancia és alkatrész ellátás terén is teljeskörűen ki tudja szolgálni az ügyfeleket. Az AGRI CS Magyarország Kft. a teljes Case IH termékpalettát forgalmazza: traktorok, kombájnok, bálázók, teleszkópos rakodók széles kínálatával áll az ügyfelek rendelkezésére.

Szollinger János az Agri CS Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója és csapata jelenleg a nagyigmándi központban, valamint a kocsordi, kaposvári, és a simontornyai területi központokban szolgálják ki az ügyfeleket. A jelenleg 50 fős vállalat további 4 telephely nyitását tervezi az idei év végéig, ami elősegíti a képzett szakembergárda 80 főre való bővítését a közeljövőben.

“Nagyon elszántak vagyunk, hogy a magyar piacon a Case IH-val közös sikereket érjünk el, és várunk minden érdeklődőt a 2019. szeptember 5-8. között megrendezésre kerülő, 32. Bábolnai Gazdanapokon, ahol a Case IH legújabb feljelsztéseit is bemutatjuk, valamint egy sajtótájékoztató keretében bővebb tájékoztatást adunk a márka körül kialakult helyzetről”, mondta el Szollinger János, az AGRI CS Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója.

Meggyőződésünk, hogy az AGRI CS Magyarország Kft.-vel való együttműködésünk hozzájárul a Case IH sikeréhez és hosszú távú növekedéséhez Magyarországon a kiváló szolgáltatásokon keresztül.

Az AGRI CS Magyarország Kft. a cseh AGROTEC Group leányvállalata, ugyanúgy, mint az AGRI CS a.s. és az AGRI CS Slovakia s.r.o., amelyek sikeresen képviselik a Case IH márkát Csehországban 2001 óta, Szlovákiában pedig 2009 óta, folyamatosan növekvő piaci részesedéssel és kiváló partnerkapcsolatokkal. Az AGROTEC Group-ban a Case IH gépekkel szerzett tapasztalat és szakértelem megfelelő háttértámogatást biztosít a magyarországi sikereknek is.

 

A jelenlegi – nem kizárólagos - Case IH forgalmazó Agro-Békés Kft.-nek továbbra is élő importőri szerződése van a gyártóval, melynek értelmében továbbra is felelősséggel tartozik a teljes, Case IH márkát érintő üzleti tevékenységért.

További információért keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Christian Garneyer

+43 7435-500 – 696

Marketing Manager EE, Balkans & Ukraine

Email: christian.garneyer@caseih.com

Esther Gilli

Ph: +43 7435-500 634

Public Relations and Digital Officer Europe

Email: esther.gilli@caseih.com

Sajtóanyagok és fényképek: http://mediacentre.caseiheurope.com

A Case IH a profik választása, az agrár iparban szerzett több, mint 175 éves tapasztalattal. A traktorok, kombájnok és bálázók értékesítésére szakosodott viszonteladók globális hálózata elhivatottan igyekszik professzionális támogatást nyújtani a Case IH tulajdonosoknak a 21. században elvárt termelékenység és hatékonyság elősegítése érdekében. A Case IH márka termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatosan több információ érhető el a www.caseih.com címen.
A Case IH márka a CNH Industrial N.V. tagja, a termelő eszközök piacán világvezető a New York-i Tőszdén (NYSE: CNH) és a Mercato Telematico Azionario of the Borsa Italiana-n (MI: CNH).

További cikkek

AGRÁR HORIZONT 2020/2

5. 10. 2020

Már online is elérhető aktuális saját kiadványunk, az Agrár Horizont magazin 2020/2-es...

Lecserélné régi AFS 252 vagy AFS 262 antennáját?

11. 5. 2020

Most beszámítási akciónk keretében jelentős kedvezménnyel juthat a legmodernebb RTX és...

ATLAS AO_PROFI Tárcsás Kultivátor AKCIÓ

2. 4. 2020

ATLAS AO_PROFI Tárcsás Kultivátor Fedezze fel az Bónusz munkaeszközzel AJÁNDÉKBA
...

Precíziós Termékkínálat 2020

1. 4. 2020

Ismerje meg a...

Koronavírus tájékoztató Partnereink részére

17. 3. 2020

Ezúton is szeretnénk tájékoztatni minden...

AGRI CS Magyarország Kft. I Székhely: 2900 Komárom, Puskás Tivadar u. 4/a; Levelezési cím: 2942 Nagyigmánd, Gépállomás u. 1. I Adószám: 25915200‐2‐11