A CASE IH sajtóközleménye

Új Case IH importőr Magyarországon - az  AGRI CS Magyarország Kft.

4. 8. 2019

St. Valentin, 2. 8. 2019                                                                                                                

A Case IH bővíti a márkaképviseleti hálózatát Magyarországon. Az elmúlt időszak eseményeink hatására, valamint a Case IH újdonságainak bevezetésére és piaci stratégiájának erősítése érdekében döntöttünk úgy, hogy a magyarországi piacon a Case IH márka stabilizálására és fejlesztésére új importőrrel kötünk szerződést.

 

Az AGRI CS Magyarország Kft. 2019 augusztusától hivatalos importőre lett a Case IH márkának, amely értékesítés, szervíz, garancia és alkatrész ellátás terén is teljeskörűen ki tudja szolgálni az ügyfeleket. Az AGRI CS Magyarország Kft. a teljes Case IH termékpalettát forgalmazza: traktorok, kombájnok, bálázók, teleszkópos rakodók széles kínálatával áll az ügyfelek rendelkezésére.

Szollinger János az Agri CS Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója és csapata jelenleg a nagyigmándi központban, valamint a kocsordi, kaposvári, és a simontornyai területi központokban szolgálják ki az ügyfeleket. A jelenleg 50 fős vállalat további 4 telephely nyitását tervezi az idei év végéig, ami elősegíti a képzett szakembergárda 80 főre való bővítését a közeljövőben.

“Nagyon elszántak vagyunk, hogy a magyar piacon a Case IH-val közös sikereket érjünk el, és várunk minden érdeklődőt a 2019. szeptember 5-8. között megrendezésre kerülő, 32. Bábolnai Gazdanapokon, ahol a Case IH legújabb feljelsztéseit is bemutatjuk, valamint egy sajtótájékoztató keretében bővebb tájékoztatást adunk a márka körül kialakult helyzetről”, mondta el Szollinger János, az AGRI CS Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója.

Meggyőződésünk, hogy az AGRI CS Magyarország Kft.-vel való együttműködésünk hozzájárul a Case IH sikeréhez és hosszú távú növekedéséhez Magyarországon a kiváló szolgáltatásokon keresztül.

Az AGRI CS Magyarország Kft. a cseh AGROTEC Group leányvállalata, ugyanúgy, mint az AGRI CS a.s. és az AGRI CS Slovakia s.r.o., amelyek sikeresen képviselik a Case IH márkát Csehországban 2001 óta, Szlovákiában pedig 2009 óta, folyamatosan növekvő piaci részesedéssel és kiváló partnerkapcsolatokkal. Az AGROTEC Group-ban a Case IH gépekkel szerzett tapasztalat és szakértelem megfelelő háttértámogatást biztosít a magyarországi sikereknek is.

 

A jelenlegi – nem kizárólagos - Case IH forgalmazó Agro-Békés Kft.-nek továbbra is élő importőri szerződése van a gyártóval, melynek értelmében továbbra is felelősséggel tartozik a teljes, Case IH márkát érintő üzleti tevékenységért.

További információért keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Christian Garneyer

+43 7435-500 – 696

Marketing Manager EE, Balkans & Ukraine

Email: christian.garneyer@caseih.com

Esther Gilli

Ph: +43 7435-500 634

Public Relations and Digital Officer Europe

Email: esther.gilli@caseih.com

Sajtóanyagok és fényképek: http://mediacentre.caseiheurope.com

A Case IH a profik választása, az agrár iparban szerzett több, mint 175 éves tapasztalattal. A traktorok, kombájnok és bálázók értékesítésére szakosodott viszonteladók globális hálózata elhivatottan igyekszik professzionális támogatást nyújtani a Case IH tulajdonosoknak a 21. században elvárt termelékenység és hatékonyság elősegítése érdekében. A Case IH márka termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatosan több információ érhető el a www.caseih.com címen.
A Case IH márka a CNH Industrial N.V. tagja, a termelő eszközök piacán világvezető a New York-i Tőszdén (NYSE: CNH) és a Mercato Telematico Azionario of the Borsa Italiana-n (MI: CNH).

További cikkek

ATLAS AO_PROFI Tárcsás Kultivátor AKCIÓ

2. 4. 2020

ATLAS AO_PROFI Tárcsás Kultivátor Fedezze fel az Bónusz munkaeszközzel AJÁNDÉKBA
...

Precíziós Termékkínálat 2020

1. 4. 2020

Ismerje meg a...

Martin Rada, az Agrotec Group elnök-vezérigazgatójának tájékoztatása a cégcsoport munkarendjéről a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben

25. 3. 2020

Koronavírus tájékoztató Partnereink részére

17. 3. 2020

Ezúton is szeretnénk tájékoztatni minden...

Vegyél részt a PUMA nyereményjátékunkban!

20. 2. 2020

 Fotózd le a matricával ellátott gépedet és küldd el a képet nekünk itt a...

AGRI CS Magyarország Kft. I Székhely: 2900 Komárom, Puskás Tivadar u. 4/a; Levelezési cím: 2942 Nagyigmánd, Gépállomás u. 1. I Adószám: 25915200‐2‐11